Blog o engleskom jeziku, engleskoj gramatici i književnosti


Official English Language Education Center BlogBlog Edukacionog centra za engleski jezik razmatra sve aspekte engleskog jezika koji bi eventualno mogli da dovedu do konfuzije u svom korišćenju, kao i nepoznanice i nedoumice u engleskom jeziku.

Pored navedenog ovde će se nalaziti edukacioni materijali, video snimci u vezi sa učenjem engleskog jezika, online rečnici i gramatike, materijali za dodatno samostalno usavrševanje i učenje jezika kao, jezičke igre, prikaz različitih metoda učenja staranog jezika. Sve o učenju engleskog na jednom mestu.

Svi materijali sa učenje stranog jezika će proći recenziju profesora Edukacionog centra za engleski jezik. Ako se pitate zašto je to bitno za samostalno učenje jezika, odgovor je jasan ako se zna da je lakše naučiti nešto novo nego ispraviti jednom naučene greške. A greške u materijalima za samostalno učenje jezika na Internetu su česte i neretko kardinalne. Zato je odabir nastavnog materijala za učenje jezika veoma bitan a to će za vas raditi osoblje naše škole engleskog jezika

Ovo mesto, blog, smo zamislili da bude idealna škola engleskog jezika na webu sa kursevima engleskog i časovima jezika kakve vi želite, da učite jezik kad vama odgovara i koliko hoćete. Konačan cilj je poznavanje engleskog jezika.
Ovakav pristup u učenju stranog jezika, potpuna usresređenost na polaznike, njihovo predznanje u poznavanju jezika razvijamo u Kragujevačkoj školi engleskog jezika English Language Education Center.

Sav edukacioni materijal za engleski jezik na ovom blogu je besplatan, možete slobodno da ga kopirate, štampate, delite, blogujete ali uz uslov da navedete English Language Education Center kao autora, da neprerađujete edukacioni materijal i da ga nekoristite za komercijalne svrhe. Detaljno pojašnjenje možete pronaći na dnu strane ovog "jezičkog" webloga, bloga Edukacionog centra prateći link Creative Commons.

Nismo zaboravili ni na živu reč tako da će te biti u prilici da slušate i gledate predavanja o engleskom jeziku, engleskoj gramatici, književnosti putem video prezentacija naših profesora. Cilj je da poznavanje jezika i njegova upotreba. Narodna mudrost kaže: Bogat si onoliko, koliko jezika poznaješ.


Sve ovo vam se dopadne i želite da pohađate nastavu engleskog jezika u Kragujevcu, dođite, posetite nas budite polaznik naše škole jezika u Kragujevcu u Edukacionom centru za engleski jezik.


Učite i naučite engleski na lakši i zabavniji način!


Kragujevac, Partizanska 23
Edukacioni centar za engleski jezik
p.s.
Treba vam brzo pomoć oko prevoda?
Pozovite ELEC i problem je rešen
069 100 60 16

No comments:

Post a Comment